top of page
HVphotography-6325_edited.jpg

Jasmijn

"Creating content is the most powerfull way to put ideas in the Equestrian world today."

Wat ik mij altijd heb afgevraagd; In Nederland beschikken we over zo enorm veel kennis, innovaties, technologie en best practices op het gebied van training, welzijn en paardenhouderij. En toch is er meer verdeeldheid dan ooit over de wijze waarop we paarden zouden moeten houden en trainen?


Jasmijn: About

Van verdeeldheid naar verbinding

Ik denk dat we bewustere ruiters worden en meer tot elkaar komen als we anders naar de paardensport en het partnerschap met ons paard gaan kijken. Door weer terug te gaan naar de kern; de reden waarom we ooit (van) paarden zijn gaan houden. De paarden hebben mij enorm veel gebracht in mijn leven en niet alleen op sportief vlak. Ik weet zeker dat ik niet de enige ben. Met The Conscious Equestrian wil ik de unieke en betekenisvolle relaties die wij met paarden hebben, centraal stellen. Dat is wat we met elkaar gemeen hebben en dat zou ons moeten verbinden in plaats van te verdelen.

Meer informatie over mij, mijn diensten en mijn missie vindt je op www.jasmijndebruijn.nl. Spreekt de visie van T.C.E. jou aan? Ben jij een gamechanger met een missie om de paardensector een beetje mooier, bewuster en beter te maken? Dan kom ik graag in contact met jou!

Jasmijn: Text
bottom of page